Categories
Uncategorized

Gràcies Berguedà!

consell-comarcal-2015-1270x700Avui poso punt i final a una etapa feliç arrelada a la meva comarca, el Berguedà. Fer aquest pas no és mai fàcil, però a vegades lo necessari no sempre n’és. La meva incorporació en altres responsabilitats al govern de la Generalitat de Catalunya, engrescadores i alhora plenes de reptes desconeguts.

Qui havia de dir fa 3 anys i 2 mesos que hauríem estat capaços de fer alguns dels canvis que hem aconseguit? Segurament no els hem aconseguit tots, d’això no en dubto ni me n’amago pas. Però també és bo posar de relleu allò positiu de les administracions comarcals, com són el Consell Comarcal i l’Agència de Desenvolupament. Institucions amb un enorme capital humà que treballen per la comarca i s’adapten, constantment, als canvis que es van produint. Gràcies a tots i totes per la vostra implicació al projecte.

Marxo mitjanament satisfet per la feina feta (ja sabeu que sóc exigent). Hem modernitzat estructures i llocs de treball, hem resolt alguns projectes necessaris per la comarca, hem posat fil a l’agulla en altres que encara estan per resoldre i sobretot hem fet un salt per ser encara més útils a la comarca. I quan dic comarca ho faig referint-me als ciutadans i també als ajuntaments. Som més propers i oferim més serveis, fem “d’ajuntament dels ajuntaments” en molts serveis, ens coordinem i, amb l’impuls del Consell d’Alcaldes, generem consensos territorials amb temes prou sensibles. I agraeixo a tothom qui ho ha fet possible.

Però avui poso punt i final, no sense agrair especialment també als companys de govern, de tot al Consell Comarcal i d’alcaldies. Hem treballat plegats i, malgrat no sempre amb la visió exacta de les coses, hem deixat les diferències de banda per seguir avançant. Ara tocarà fer el mateix: seguir la línia de treball amb la nova presidència del Consell, a qui desitjo els millors encerts del món per seguir aquesta tasca. Jo seguiré, des de Gironella i des d’on calgui, aportant opinió, suport i feina per projectar el Berguedà tal i com es mereix. Només em falta dir un enorme gràcies, gràcies Berguedà!

One reply on “Gràcies Berguedà!”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s