Categories
Uncategorized

El 2019, seguim!

La vida són decisions. Decisions de tota mena. Algunes són personals, altres professionals. Però totes, inevitablement, acaben marcant el nostre futur. I a mi, ara, em toca prendre’n una.

Com la majoria sabeu, ja fa 8 anys que tinc el repte i l’honor d’estar al capdavant de l’alcaldia de Gironella, la Vila on he nascut i crescut, la Vila que m’estimo. Per això un dia vaig assumir el compromís d’involucrar-m’hi i treballar per millorar-la. I ho hem fet!, cadascú pot valorar els canvis que Gironella ha tingut en els darrers anys i en pot fer el seu balanç. Jo, personalment, estic molt satisfet de la feina feta en molts camps: hem endreçat econòmicament l’Ajuntament, hem estat capaços de donar sortida a necessitats del dia a dia i també a projectes de gran abast per a tota la població, i hem prioritzat acompanyar i donar oportunitats als qui més han patit i estan patint les conseqüències de la crisi. Sí, estic i estem orgullosos de la feina feta.

Tot plegat, en uns anys en què la situació política que viu el nostre país també ha requerit la nostra implicació. Ho hem fet convençuts que calia (i cal): estar al costat dels nostres representants institucionals, que han estat escollits pel poble i que, legítimament, defensen un projecte polític per Catalunya que li permeti fer salts en la millora de la qualitat de vida de tots els qui hi vivim.

Ara és el moment de prendre decisions. Fa mesos que un es pregunta què ha de fer per seguir transformant Gironella, perquè segueixi viva i dinàmica, perquè la gent se l’estimi i se’n senti orgullosa. I cal decidir qui ha d’estar al capdavant de l’equip de persones que, de cara al 2019, vulgui guanyar-se la confiança de la gent per seguir pilotant l’ajuntament de Gironella. Decisions que ni són fàcils de prendre, ni es poden prendre d’un dia per l’altre.

I ho tinc decidit. Si la gent del Partit Demòcrata em fa confiança en el procés de primàries que s’obrirà al setembre, em tornaré a presentar per encapçalar un equip que segueixi treballant cada dia de l’any per fer de Gironella la Vila que tots desitgem. Perquè segueixo i seguim tenint somnis i projectes per resoldre allò que encara no hem estat capaços de fer. Perquè la llista de projectes de futur segueix sent més llarga que la de projectes aconseguits. Perquè em sento amb les forces i l’energia per afrontar un nou mandat que no només serà intens en el vessant local sinó també en el nacional. I perquè els projectes han de començar i acabar, però el nostre encara li queda una llarga vida.

Per tot això intentaré convèncer als associats del partit que em facin novament confiança, conjuntament amb un equip de persones, per acabar aquesta transformació de Gironella que en els últims  anys ja hem traçat i demostrat. Tenim clar quin projecte volem per Gironella, i el defensaré per continuar-lo fent realitat a partir del 2019. Compto amb tots vosaltres.

 

David Font, alcalde de Gironella. 10 d’agost del 2018.

One reply on “El 2019, seguim!”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s